Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 338g558kcal56.5g0g37.1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)29g79kcal8.8g0g5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl11g65kcal2.4g0.6g5.7g1.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)45g38kcal0.5g1.6g3.2g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g1607kcal137.6g9.2g113.4g3.6g
Valittu annoskoko466g803kcal68.8g4.6g56.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna233g402kcal34.4g2.3g28.4g0.9g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765