Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g113g90kcal2.9g4.5g6.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g32g91kcal2.5g14.8g2.5g3.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)34g47kcal3.7g0.1g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.8g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow56g45kcal2.4g7.3g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g1326kcal109.6g55.6g71.6g10.6g
Valittu annoskoko466g663kcal54.8g27.8g35.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna233g331kcal27.4g13.9g17.9g2.7g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557