Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria2000g2880kcal320g50g148g0g
Parsakaali brokkoli 1250g438kcal57.7g24.4g3.7g31.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g625g1750kcal118.7g0g137.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g500g325kcal7.5g19.5g25g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%250g575kcal72.5g6.2g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9300g12379kcal1152.8g200.2g738.4g62.4g
Valittu annoskoko4650g6189kcal576.4g100.1g369.2g31.2g
Annoskoko puolitettuna2325g3095kcal288.2g50.1g184.6g15.6g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311