Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2552g8549kcal306.2g1684.3g61.2g209.3g
Grahamjauho 156g511kcal16.5g94.7g3.4g15.4g
Siirappi 113g342kcal0.1g84g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 113g367kcal32.9g7.9g22.7g34.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 91g612kcal24.4g6.3g52.6g11.2g
Rypsiöljy 71g627kcal0g0g70.9g0g
Vesi1418g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 142g106kcal18.6g1.6g0.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g22227kcal797.4g3757.6g422.8g560.8g
Valittu annoskoko4656g11113kcal398.7g1878.8g211.4g280.4g
Annoskoko puolitettuna2328g5557kcal199.4g939.4g105.7g140.2g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010