Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2406g4042kcal481.2g0g240.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%602g722kcal17.4g27.1g60.2g0g
Korppujauho (Pirkka)301g1077kcal42.1g210.5g6.6g15g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Rypsiöljy 84g745kcal0g0g84.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl361g473kcal46.9g1.8g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g14605kcal1198.6g565.4g848.8g60.6g
Valittu annoskoko4656g7302kcal599.3g282.7g424.4g30.3g
Annoskoko puolitettuna2328g3651kcal299.7g141.4g212.2g15.2g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949