Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g15.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g94g70kcal5.2g11.3g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g3.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 78g75kcal2.4g15.3g0.2g0.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton78g20kcal2.6g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g955kcal62.6g71.2g45.4g4.2g
Valittu annoskoko466g478kcal31.3g35.6g22.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna233g239kcal15.7g17.8g11.4g1.1g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965