Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g84g12kcal1.6g0.3g0.4g1.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow14g24kcal0.1g0.8g2.3g0g
Arla Apetina Feta 3%56g62kcal10.1g1.1g1.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton129g185kcal15.5g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna (vanha, kuorittu)106g87kcal1.9g18.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g815kcal59.6g46g40.6g6g
Valittu annoskoko466g408kcal29.8g23g20.3g3g
Annoskoko puolitettuna233g204kcal14.9g11.5g10.2g1.5g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248