Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton175g172kcal38.5g0g1.7g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g8.7g5.9kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g699kcal83.4g27.2g28.4g10.4g
Valittu annoskoko466g349kcal41.7g13.6g14.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna233g175kcal20.9g6.8g7.1g2.6g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051