Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)169g182kcal38.8g0g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g150g540kcal18g109.4g2.2g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)75g139kcal16.5g1.5g7.5g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g38g157kcal0.7g1.1g16.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g11g2.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g2152kcal149.4g228.6g69.6g0g
Valittu annoskoko466g1076kcal74.7g114.3g34.8g0g
Annoskoko puolitettuna233g538kcal37.4g57.2g17.4g0g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560