Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Broilerisuikaleet900g1100kcal191.7g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Makaroni, pasta 600g1964kcal61.1g398.4g6.6g20.1g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g400g480kcal13.2g19.2g40g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Curryjauhe (-), annos 5g10g33kcal1g5g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g8673kcal562g931.6g283g70.4g
Valittu annoskoko4660g4337kcal281g465.8g141.5g35.2g
Annoskoko puolitettuna2330g2168kcal140.5g232.9g70.8g17.6g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358