Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1400g2197kcal305.1g0g99.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2099g1598kcal39.5g325.4g4.2g21g
Porkkana 420g137kcal2.6g23.3g0.8g10.7g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Maustepippuri, annos 1g28g0.8kcal0g0g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 15g33kcal4.6g1g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g8287kcal724.8g753.2g214.4g89.8g
Valittu annoskoko4662g4144kcal362.4g376.6g107.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna2331g2072kcal181.2g188.3g53.6g22.5g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839