Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1000g1100kcal78g180g5g91g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprikajauhe, punanen4g10kcal0.6g0.7g0.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1800g410kcal10.1g62.1g5.4g25.2g
Paprika keltainen 160g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9334g9394kcal827.8g518.6g423g242g
Valittu annoskoko4667g4697kcal413.9g259.3g211.5g121g
Annoskoko puolitettuna2333g2348kcal207g129.7g105.8g60.5g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373