Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa600g162kcal3.6g31.8g1.2g15g
Peruna (vanha, kuorittu)1201g986kcal21.6g211.3g1.2g12g
Paprika, punainen901g231kcal8.1g41.4g3.6g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)600g163kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Jauheliha, sika-nauta 1201g2659kcal210.1g0g204.1g0g
Heinz ketsuppi150g153kcal1.4g35.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9336g8739kcal507.6g703.2g423.2g111g
Valittu annoskoko4668g4370kcal253.8g351.6g211.6g55.5g
Annoskoko puolitettuna2334g2185kcal126.9g175.8g105.8g27.8g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926