Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g168g101kcal2.5g21.8g0.2g1.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.3g7.5kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g33g6.7kcal0.4g1g0g0g
Seiti x-tra133g107kcal22.7g1.3g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g779kcal53.4g51g39.6g3.2g
Valittu annoskoko467g390kcal26.7g25.5g19.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna233g195kcal13.4g12.8g9.9g0.8g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842