Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1994g1994kcal219.4g59.8g99.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml199g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Välipalakeksi, digestive 1077g4605kcal69.8g635.8g196.5g35.9g
Maitorahka, milbona (500g)180g122kcal21.9g7g0.4g0g
Margariini 80% keskiarvo180g1274kcal0.5g0.4g143.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.2g19kcal0.2g4.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g89.9g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g120g346kcal1.4g67g0g47.9g
Hermesetas-jauhe24g69kcal0.3g13.4g0g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g19574kcal878.8g1611.8g1061.8g187.2g
Valittu annoskoko4672g9787kcal439.4g805.9g530.9g93.6g
Annoskoko puolitettuna2336g4894kcal219.7g403g265.5g46.8g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500