Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 107g775kcal1.3g0.4g86.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 988g3261kcal19.8g29.6g345.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g641g2499kcal12.8g16g269.1g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton2296g2434kcal390.3g11.5g91.8g2.3g
Paprika, punainen641g165kcal5.8g29.5g2.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g18266kcal860g174g1592g30.2g
Valittu annoskoko4672g9133kcal430g87g796g15.1g
Annoskoko puolitettuna2336g4567kcal215g43.5g398g7.6g
Arvot/100g100g196kcal9.2g1.9g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271152