PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2649g1010kcal7.2g186.5g2.4g90.9g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1790kcal53.2g365.3g6.3g18.3g
Sokeri 341g1385kcal0g340.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 662g945kcal82.8g2g67.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g281g1517kcal1.1g1.4g168.6g0g
Maito, Kevyt181g83kcal5.8g8.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g13660kcal302.2g1856.4g495.8g218.6g
Valittu annoskoko4672g6830kcal151.1g928.2g247.9g109.3g
Annoskoko puolitettuna2336g3415kcal75.6g464.1g124g54.7g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219