Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1000g2870kcal33g680g2g85g
Sokeri 1200g4871kcal0g1198.8g0g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9352g28395kcal183.8g3813.4g1384g170.2g
Valittu annoskoko4676g14198kcal91.9g1906.7g692g85.1g
Annoskoko puolitettuna2338g7099kcal46g953.4g346g42.6g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161