Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2095g4191kcal293.3g44g314.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1746g1048kcal17.5g78.6g69.8g10.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g70g629kcal0g0g69.8g0g
Tilli mauste18g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g35g23kcal2.6g3.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9352g11841kcal630g261.6g908.8g21g
Valittu annoskoko4676g5920kcal315g130.8g454.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna2338g2960kcal157.5g65.4g227.2g5.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565