Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 701g853kcal148.9g0g28g0g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Maissi, pirkka123g151kcal3.7g31.9g1g4.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka175g47kcal3.3g7.4g0.4g4.2g
Lehtiselleri 70g8.9kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl70g53kcal2.8g5.6g2.1g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)18g25kcal0.7g1.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2277g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%263g420kcal7.1g7.1g39.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 44g387kcal0g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9352g5112kcal368.8g356.6g238.2g53.2g
Valittu annoskoko4676g2556kcal184.4g178.3g119.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna2338g1278kcal92.2g89.2g59.6g13.3g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942