Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 874g707kcal13.7g147.1g0.4g26.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.7g5.2g0g0g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Vesi1748g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g44g39kcal1.3g1.5g3.1g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g437g524kcal14.9g15.7g43.7g0g
Herne 350g241kcal17.7g32.7g1.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9352g4003kcal123g586.6g102g111.6g
Valittu annoskoko4676g2002kcal61.5g293.3g51g55.8g
Annoskoko puolitettuna2338g1001kcal30.8g146.7g25.5g27.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644