Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)935g3180kcal61.7g729.5g5.6g6.5g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1870g3180kcal355.4g0g187g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1169g818kcal37.4g140.3g2.3g0g
Kantarelli eli keltavahvero701g140kcal17.5g8.4g3.5g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9352g14636kcal944g1756.4g396.8g39.6g
Valittu annoskoko4676g7318kcal472g878.2g198.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna2338g3659kcal236g439.1g99.2g9.9g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136