Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.5g11kcal0.6g0.5g0.3g2.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit12g48kcal4.8g1.9g2.4g1.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.8g2.3kcal0.4g0.2g0g2.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g53g51kcal2.2g9g0.1g2.6g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g19g3.4kcal0.4g0g0.1g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen26g37kcal5g0g1.8g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g19g26kcal5.1g0g0.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä46g70kcal14.4g0g1.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g19g9kcal0.2g2.3g0.2g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g94g235kcal16.9g1.4g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1249kcal134.2g40.4g59.2g19.8g
Valittu annoskoko468g625kcal67.1g20.2g29.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna234g312kcal33.6g10.1g14.8g5g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878