Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g14g29kcal1.9g2.9g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.6kcal0.7g1.3g0g0.2g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Timjami, annos 3g2.3g4.8kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g950kcal39.8g31g72.2g8.4g
Valittu annoskoko468g475kcal19.9g15.5g36.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna234g238kcal10g7.8g18.1g2.1g
Arvot/100g100g102kcal4.3g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407