Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 71g245kcal7.3g50g0.9g2.5g
Margariini 60%, kultarypsi 56g300kcal0.1g0.2g33.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Tonnikala öljyssä 53g100kcal14.3g0g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g226kcal17.3g0g17.3g0g
Kevytkerma113g135kcal3.6g5.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g2288kcal102.8g113.4g157.8g5g
Valittu annoskoko468g1144kcal51.4g56.7g78.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna234g572kcal25.7g28.4g39.5g1.3g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726