Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg226g120kcal3.2g25.7g0.5g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia90g126kcal15.3g0g7.2g0g
Sipulikuutiot Apetit45g12kcal0.5g2.2g0.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g56g34kcal0.6g2.5g2.3g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g632kcal41.8g68.2g20.8g2.6g
Valittu annoskoko468g316kcal20.9g34.1g10.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna234g158kcal10.5g17.1g5.2g0.7g
Arvot/100g100g68kcal4.5g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147597