JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai213g744kcal25.5g151g4.5g6.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g14g126kcal0g0g14g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%119g274kcal34.6g3g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g2290kcal120.2g308.4g65.6g12.8g
Valittu annoskoko468g1145kcal60.1g154.2g32.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna234g573kcal30.1g77.1g16.4g3.2g
Arvot/100g100g245kcal12.8g33g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628