Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g113g248kcal12g0.7g19.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g169g96kcal2.4g20.9g0.3g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g6.3g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g699kcal29.2g43.6g39.6g0g
Valittu annoskoko468g350kcal14.6g21.8g19.8g0g
Annoskoko puolitettuna234g175kcal7.3g10.9g9.9g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503