Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g300g419kcal44.9g9g27.3g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g94g131kcal2.8g1.9g12.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g75g120kcal2.2g3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1340kcal99.8g27.8g101.4g0.6g
Valittu annoskoko468g670kcal49.9g13.9g50.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna234g335kcal25g7g25.4g0.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070