Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g113g335kcal3.4g5.4g5g0g
Hiiva, 50g19g11kcal2.5g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)56g405kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho, sunnuntai195g683kcal23.4g138.5g4.1g5.9g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 45g170kcal12.6g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g3305kcal92g288.4g142.2g11.8g
Valittu annoskoko468g1653kcal46g144.2g71.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna234g826kcal23g72.1g35.6g3g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436