Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g857kcal25.4g174.7g3g8.7g
Margariini 80 % laktoositon 44g306kcal0.3g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g2646kcal64.4g405.4g79.4g18g
Valittu annoskoko468g1323kcal32.2g202.7g39.7g9g
Annoskoko puolitettuna234g661kcal16.1g101.4g19.9g4.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250