Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g150g120kcal16.5g4.4g4.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti11g20kcal0.3g1.4g1.6g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Basilika, tuore5.6g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g654kcal48.2g56.8g26g5.8g
Valittu annoskoko468g327kcal24.1g28.4g13g2.9g
Annoskoko puolitettuna234g164kcal12.1g14.2g6.5g1.5g
Arvot/100g100g70kcal5.1g6.1g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738