Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g35kcal1.3g6.8g0.2g0.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5g17kcal0.2g0.8g1.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 75g223kcal13.9g1.9g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana937g684kcal35.4g29.8g46.2g7g
Valittu annoskoko469g342kcal17.7g14.9g23.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna234g171kcal8.9g7.5g11.6g1.8g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038