Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g400g140kcal4g27.2g2g5.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g30g91kcal5.7g0.1g7.5g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g8.8g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow7.5g19kcal0g0.6g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g590kcal20.4g58.4g31.4g11.8g
Valittu annoskoko469g295kcal10.2g29.2g15.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna234g147kcal5.1g14.6g7.9g3g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094