Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1359g444kcal8.4g75.5g2.7g34.6g
Lanttu 310g90kcal3.1g14.3g0.9g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 1598g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)184g151kcal17.5g20.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g88g475kcal0.2g0.3g52.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.6g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Hirvenliha 1127g1266kcal238.1g0g33.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g4862kcal535g223g180.2g80.4g
Valittu annoskoko4680g2431kcal267.5g111.5g90.1g40.2g
Annoskoko puolitettuna2340g1216kcal133.8g55.8g45.1g20.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037