Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2700g16200kcal567g178.2g1458g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Emmental, punaleima 17%1800g5220kcal612g0g306g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 135g374kcal2.7g4.1g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g43747kcal2368g398.6g3603.6g0.4g
Valittu annoskoko4680g21873kcal1184g199.3g1801.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna2340g10937kcal592g99.7g900.9g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884