Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1033g5318kcal40.3g578.2g309.8g54.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)387g2788kcal3.9g15.5g309.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g52g207kcal0g51.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 516g620kcal16.2g23.2g51.6g0g
Leivinjauhe 26g45kcal1.3g9.8g0g0.1g
Sokeri 258g1048kcal0g257.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 568g810kcal71g1.7g58.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl516g1859kcal10.3g13.9g196.2g0g
Sokeri111g451kcal0g110.9g0g0g
Marianne crush 150g387g1665kcal4.6g333g32.5g6.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 129g477kcal23.9g14.2g28g39.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g697g2370kcal13.9g543.6g11.8g48.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g35313kcal370.8g3906g1995.8g298.8g
Valittu annoskoko4680g17656kcal185.4g1953g997.9g149.4g
Annoskoko puolitettuna2340g8828kcal92.7g976.5g499g74.7g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497