Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1345g2224kcal225.4g0g148g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 163g425kcal44.1g0g27.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 961g3172kcal19.2g28.8g336.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2162g757kcal38.9g138.4g4.3g69.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g14021kcal655.2g334.4g1128.8g138.4g
Valittu annoskoko4680g7011kcal327.6g167.2g564.4g69.2g
Annoskoko puolitettuna2340g3505kcal163.8g83.6g282.2g34.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481