Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 380g1542kcal0g379.6g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl536g1824kcal75.1g343.3g16.6g29.5g
Vehnänalkio, 0,25 dl112g358kcal32.4g36.9g9.1g15.6g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl224g2012kcal0g0g223.5g0g
Rahka, valio671g436kcal67g28.2g2g0g
Mustikka metsä- 805g354kcal4g51.5g4.8g26.6g
Kananmuna kuoreton 983g1403kcal122.9g3g100.8g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 894g306kcal27.4g44.7g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g215kcal0g53.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g16976kcal660g1897.4g715.4g143.6g
Valittu annoskoko4680g8488kcal330g948.7g357.7g71.8g
Annoskoko puolitettuna2340g4244kcal165g474.4g178.9g35.9g
Arvot/100g100g181kcal7.1g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203558