Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2329g2934kcal256.2g7g209.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g72g274kcal1g67.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g677g4062kcal162.5g44.7g365.6g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g451g3295kcal4.5g4.5g361g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1490kcal9g13.5g158g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g45g172kcal0.6g42.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)632g3791kcal151.6g41.7g341.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g32113kcal1173.2g459.8g2870.8g0.2g
Valittu annoskoko4680g16057kcal586.6g229.9g1435.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna2340g8028kcal293.3g115g717.7g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345