Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)822g222kcal10.7g39.5g1.6g14g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g750g1050kcal22.5g15g97.5g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g216g549kcal36.5g4.3g44.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g162g169kcal12.8g26.4g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g13079kcal1159.4g172.4g837.6g34.4g
Valittu annoskoko4680g6540kcal579.7g86.2g418.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna2340g3270kcal289.9g43.1g209.4g8.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339