Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen965g6948kcal9.6g9.6g772g0g
Vehnäjauho, sunnuntai965g3377kcal115.8g685.1g20.3g28.9g
Luumu kivetön, kuivattu 965g1964kcal40.5g362.8g8.2g83g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g796g1138kcal99.5g2.4g82g0g
Sokeri 965g3917kcal0g964g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g34773kcal533.4g4066g1765g224g
Valittu annoskoko4680g17386kcal266.7g2033g882.5g112g
Annoskoko puolitettuna2340g8693kcal133.4g1016.5g441.3g56g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278