Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 539g346kcal17.2g26g18.9g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2695g2964kcal673.7g0g26.9g0g
Korppujauho (Pirkka)449g1608kcal62.9g314.4g9.9g22.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 988g1410kcal123.5g3g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g12685kcal1756g692.6g314.2g45.2g
Valittu annoskoko4680g6343kcal878g346.3g157.1g22.6g
Annoskoko puolitettuna2340g3171kcal439g173.2g78.6g11.3g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567