Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 4091g5211kcal881.9g0g184.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 120g84kcal1.5g13.6g1.5g4.7g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Curryjauhe (-), annos 5g18g59kcal1.8g9g1.8g1.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g120g415kcal12g91.4g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g11706kcal1801g251g382.8g29g
Valittu annoskoko4680g5853kcal900.5g125.5g191.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna2340g2926kcal450.3g62.8g95.7g7.3g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286