Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 40g132kcal0.2g32.4g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix80g72kcal0.8g16.8g0.4g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore80g20kcal0g7.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2003g601kcal20g120.2g4g20g
Silakkafilee 2404g3455kcal384.7g0g214g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9376g8597kcal815.8g354.2g437.8g42.8g
Valittu annoskoko4688g4298kcal407.9g177.1g218.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna2344g2149kcal204g88.6g109.5g10.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092