Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g70g420kcal14.7g4.6g37.8g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g35g250kcal0g0.1g28g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g140g357kcal8.3g4.5g33.5g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Canderel makeutusjauhe5.2g20kcal0.2g4.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio140g196kcal3.9g9.1g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g2719kcal73.6g49.6g248.2g0g
Valittu annoskoko469g1359kcal36.8g24.8g124.1g0g
Annoskoko puolitettuna235g680kcal18.4g12.4g62.1g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913