Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g268g107kcal1.3g32.2g0.5g0g
Kaurahiutale 21g80kcal3.1g12.2g1.6g2.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton16g116kcal0g0g12.9g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)70g244kcal8.4g48.1g1.3g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1720kcal44.2g312.6g34.8g17.6g
Valittu annoskoko469g860kcal22.1g156.3g17.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna235g430kcal11.1g78.2g8.7g4.4g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844