Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 101g13kcal1.1g1g0.2g1g
Tomaatti, tuore88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Tonnikala öljyssä 132g250kcal35.7g0g11.8g0g
Kurkku, tuore53g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g846kcal99.4g11g44.6g5.2g
Valittu annoskoko469g423kcal49.7g5.5g22.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna235g212kcal24.9g2.8g11.2g1.3g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751