Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g219g107kcal3.1g17.1g3.1g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.7g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1021kcal69.6g39.2g66g5.2g
Valittu annoskoko469g511kcal34.8g19.6g33g2.6g
Annoskoko puolitettuna235g255kcal17.4g9.8g16.5g1.3g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811