Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 135g47kcal6.2g2.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Basilika, tuore12g4.8kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g58kcal5g0g4.3g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl3g26kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl10g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g613kcal45.2g26.6g32.2g16.6g
Valittu annoskoko470g307kcal22.6g13.3g16.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna235g153kcal11.3g6.7g8.1g4.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.8g3.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152